Aladdin ~ Helyszíni szőnyeg- és kárpittisztítás egész évben. Professzionális gépek ~ Szőnyegek gyors száradása

Magunkról ~ Szolgáltatásaink ~ Munkáink ~ Referenciáink ~ GY.I.K. ~ Tisztításról Szakszerűen ~ Takarítógép Kölcsönzés ~ Kapcsolat

A Tisztításról Szakszerűen:


Szőnyegtisztítás otthon, hogy minimális legyen a költség? Télen kint a hóban vagy ultrás vízzel átsúrolnia a jó öreg gyökérkefével? Vagy talán tisztítsuk a magasnyomású mosóval?

Talán ezek lennének a szőnyegtisztítás legjobb praktikái? Lehet, de egy biztos, mindenképpen jobb, mintha nem lenne kitakarítva szőnyege.

Még mostanában is sokan így takarítják szőnyegeiket. Tudom mivel jár a szőnyegtisztítás ilyen módon, hiszen mi is használtunk gyökérkefét. Nem túl kellemes munka és ráadásul nagyon fárasztó is. Nem beszélve arról, ha több is van egyszerre. De valóban, egész jól ki lehet takarítani a szőnyeget. A magasnyomású mosót azért nem ajánlom a szőnyegtisztításhoz, hiszen magasabb bár nyomásnál roncsolhatja a szőnyeg szálait és ha nincs rendesen átmosva, akkor aztán beleülepedik a por rendesen. Szóval óvatosan ezzel az eljárással!

És mit csináljunk a foltokkal?


Használhatunk ecetet, szódabikarbónát, tejet, szalmiákszeszt és sok más háztartásban előforduló szert. Működnek is egy-két dologra, ajánlom is őket, miért is ne, ha otthon gyorsan megoldható. De mi van ha nem működnek? Természetesen mi speciális ipari folttisztító szerekkel dolgozunk és azt gondolom jó eredményekkel. Persze van hogy minket is megleckéztetnek a makacsabb foltok és feladják a leckét, de többségében a siker garantált.

Megéri kölcsönözni takarítógépet?


Itt már energiát tudunk spórolni! Nagyban megkönnyíti a munkát. Nem beszélve arról, hogy nem csak a szőnyegtisztításhoz alkalmas, hanem a bútorkárpit és az autókárpit tisztításához is. Természetesen megfelelő tisztítószer használatával. Mindenképpen szebb és tisztább lesz, mint előtte.

Ön inkább ránk bízná a munkát?


Ha Ön mégis úgy dönt, hogy a szőnyegtisztítást vagy kárpittisztítást szakemberre akarja bízni, akkor Ön időt és energiát spórol meg. Ami a mai világban nagyon fontos. Nem beszélve az eredményről, ami a leghatásosabb az eddig leírtak között.

Szőnyegét és kárpitját tisztává varázsoljuk, kellemes, friss illatúvá válik és nem utolsó sorban atkamentes lesz!


Előre is köszönjük, ha megtisztel bizalmával! Ne pazarolja energiáját és drága idejét! Hívjon vagy írjon bátran!

Csontos Tibor ~ 30/287-97-35 ~ 30/482-80-18 ~ aladdintisztasag@gmail.com